Klatrekompaniet
Meny Om Klatrekompaniet Referanser Forespørsel


Klatrekompaniet
  Om Klatrekompaniet  
Instruktører
Samarbeidspartnere
Generelle vilkår
Lenker

Gavekort?

Bilder fra kurs, føringer og arrangementer >>

Se TV2 reportasje fra klatrekurs >>

Om Klatrekompaniet

Klatrekompaniet består av et fagmiljø med 11 erfarne og dyktige instruktører. Som navnet tilsier ligger vår spisskompetanse innen klatrekurs, klatrerelaterte oppgaver og tjenester, samt andre områder innenfor det bratte friluftslivet.

Klatrekompaniet er en underavdeling av opplevelse og eventleverandøren Utlevelser-"Utendørs opplevelser", og består av klatreinstruktørene fra Utlevelser.

Krav til kompetanse blandt instruktørene

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

På de mest kompetansekrevende kursene og føringene benytter vi kun Fjellkursledere (Fjellkursleder er den høyeste sertifisering innen utdanning i norske høyfjell.) eller NORTIND godkjente med tilleggsgodkjenning som Fjellkursleder. Dette sikrer at du som deltager på kurs og føring hos oss har tilgang på oppdatert kunnskap og instruktører som til enhver tid er faglig oppdatert.

Pedagogisk profil og HMS

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS. Under alle våre kurs får deltagerne med seg metodesett som beskriver metodene som er brukt under kurset. Alle som deltar på våre kurs er "deltagere". Deltagerne blir involvert og får være delaktig i beslutninger og vurderinger under instruktørens kyndige veiledning. Dette er elementer som liggger sentralt i vår didaktikk og pedagogiske profil, og bidrar til at deltagere får økt læring og grunnlag for å bli selvstendig i fjellet.

Mange av våre instruktører har bred erfaring fra andre områder som spesialpedagogikk, psykologi, friluftsveiledning, guiding, teambuilding og planlegging og gjennomføring av ekspedisjoner mm. Dette er med på å sikre at våre klatrekurs og andre leveranser inneholder god kvalitet og gjennomføres profesjonelt.

Vi holder til i Oslo, men holder kurs og føringer i hele landet. Hovedtyngden av våre kurs og tjenester utfører vi i det sentrale østlandsområdet.

Vår forretningside

Tilby våre kunder de beste klatrerekurs og klatrerelaterte tjenester levert av markedets beste og mest kompetente personell. Vi ønsker også å være en profesjonell aktør innen tilkomstteknikk og industrisikring.

Vi har et miljøfokus og leverer klatrekurs og opplevelser der friluftstradisjoner ligger i grunnen, og håper våre kurs og aktiviteter er med på å gi et positivt møte med naturen og det moderne friluftsliv.


Send forespørsel
Gå tilbake til startsiden
Sideoversikt

Tips en venn om denne siden

Kommentar:

Din mottagers E-post:

Ditt navn:

Din e-post:

 
     Klatrekompaniet: tlf 47 64 50 00 , Fax: 98 37 98 00, E-post: post@klatrekompaniet.no